FAQ & contact

Algemene voorwaarden gebruik beeld/video materiaal

Op deze website van het NL nieuws platform NL foto & video publiceren onze fotografen regelmatig foto's. Om deze foto's te mogen gebruiken vragen wij u een formulier te invullen die u hier vindt. Als u een foto van ons gebruikt is er vaak maar een ding wat we vragen: naamsvermelding. Het gebruik van de foto's is in de meeste gevallen gratis.

Bij een gebruik van een foto (-en/of video) vragen wij altijd om bronvermelding.

Voor meer informatie over het gebruik de foto's en/-of video's kunt u per mail contact opnemen via redactie@nlnws1.nl.

Wat kost het gebruik van een foto?

De kosten voor het gebruik van een foto (- en/of video) van NL foto en video verschild. Het bedrag word bepaald op basis van waarvoor de foto (- en/of video) gebruikt word en om welk fotoverslag het gaat. U kunt ten alletijde afzien van uw aanvraag tot dat u de foto (- en/of video) heeft ontvangen. Voor meer informatie, en of vragen, neem contact op.

Hebben jullie meer foto's en/-of video's?

Bent u benieuwd of wij een foto's en/-of video's hebben zonder dat u deze ergens kan vinden? Mail ons.

Hebben jullie ook portretfoto's?

Zeker, bekijk hier onze portretfoto's.

Hebben jullie ook videobeelden?

Bij een aantal items heeft de fotograaf ook videobeelden gemaakt. Als een video beschikbaar is bij het item melden we dat onderaan het item bij alle informatie. 

Om het zoeken wat gemakkelijker te maken hebben we een pagina waarop alle verslagen staan met videobeelden. Bekijk de pagina hier

Hebben jullie ook verticale foto's?

Bij een aantal verslagen heeft onze fotograaf ook beelden die 'staand' (verticaal) zijn gemaakt. Om te kijken of er verticale beelden gemaakt zijn bij een item verwijzen u door naar de informatie van het verslag, dat is helemaal onderaan het fotoverslag.

Zijn de fotografen van NL foto en video ook in te huren?

Mocht u een fotograaf van NL foto en video willen inhuren dan dient u per email contact op te nemen en zullen wij kijken naar de mogelijkheden.

Mijn vraag staat er niet tussen

Mail ons dan: redactie@nlnws1.nl.

Maak jouw eigen website met JouwWeb