Videobeelden

Hier onder vind u een geheel overzicht van bij welke verslagen er videobeelden beschikbaar zijn. 


Politie massaal aanwezig bij boerenprotest

Het boerenprotest van actiegroep Farmers Defence Force (FDF) donderdag in Den Haag trok een paar honderd boeren. De gemeente Den Haag wilde de boeren niet bij de Tweede Kamer hebben. De stad stuurde de boeren naar het Malieveld.

Lees meer »

Bevrijdingsfestival 2023 in Rotterdam

Bij het park aan de Euromast werd vrijdag Bevrijdingsdag gevierd. De line-up bestond uit o.a. Bente, $hirak en Goldband. In de loop van de avond riep de organisatie op niet meer te komen, het was te druk.

Lees meer »

Griendpop 2022

In Poortugaal (bij Rotterdam) was zaterdagavond de jaarlijkse editie van Griendpop. Dit jaar was de line-up met: Queen must go on, Nielson en Van Velzen.

Lees meer »

Klimaatmars door centrum van Rotterdam

Duizenden mensen zijn zondag in Rotterdam de straat opgegaan voor de klimaatmars. Volgens een inschatting van de organisatie lopen er tegen de 10.000 betogers mee om aandacht te vragen voor klimaatverandering.

Lees meer »

Eerste storm van 2021 een feit

In Vlissingen is tussen 09.00 en 10.00 uur een uur lang windkracht 9 gemeten. Daarmee is volgens Weer.nl officieel sprake van de eerste storm van het jaar. Op verschillende plekken in Nederland richtte de storm schade aan.

Lees meer »